Koophuis of kavel kopen Workum

Nieuwbouwhuizen met veel mogelijkheden

De riante kavels en nieuwbouwwoningen van Waterhof verrijzen in de jonge woonbuurt Thomashof: een kindvriendelijke wijk met een dorps karakter. Thomashof is lekker groen, omringd door water en heeft knusse dwarsstraten. Maak jij hier je woondromen waar?

Royale bouwkavels voor vrijstaande huizen

Geef in Waterhof je woonwensen de ruimte en kies voor een vrije bouwkavel. Hier heb je de vrijheid om je eigen droomhuis te ontwerpen. Je kunt kiezen uit 12 bouwkavels, die in afmeting variëren van 460 tot zo’n 1314 vierkante meter. Deze kavels liggen op slechts enkele minuten varen van de authentieke sluis naar het IJsselmeer. Benieuwd waar de nieuwbouwhuizen op een vrije kavel in Waterhof aan moeten voldoen? Download de kavelpaspoorten voor meer informatie.

Interesse in een vrije bouwkavel?

Bekijk de bouwkavels

Ruime eengezinswoningen aan het water

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kant-en-klaar nieuwbouwhuis in Waterhof. Je kunt kiezen uit 16 ruime twee-onder-een-kapwoningen, met meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Kenmerkend aan deze huizen is de hoge bouwkwaliteit in combinatie met grote kavels. De twee-onder-een-kapwoningen van Waterhof liggen direct aan open vaarwater. Ideaal, want zo vaar je vanaf je eigen aanlegsteiger zo naar het IJsselmeer of de Friese meren. 

Interesse in een twee-onder-een-kapwoning?

Bekijk de twee-onder-een-kapwoningen