Header

Waterrijk wonen in waterhof

Uitzicht over de Friese landerijen, diepe tuinen grenzend aan kabbelend water en comfortabele huizen met meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Dat ligt in het verschiet voor toekomstige bewoners van Waterhof. Nieuwbouwplan Waterhof verrijst straks aan de zuidwestkant van het oude stadscentrum van het Friese stadje Workum. Waterhof maakt onderdeel uit van Thomashof. Een kinderrijke woonwijk, waar kinderen naar hartenlust kunnen buitenspelen. Ook vind je precies in het midden van de wijk het kinderterpje: een grote speeltuin waar kinderen uit de hele buurt veilig kunnen spelen, klimmen en klauteren. 

huis kopen in workum

Kies uit twee-onder-een-kapwoningen of bouwkavels voor vrijstaande woningen. Alle woningen zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit. Dankzij het gebruik van duurzame bouwmaterialen ben je de komende jaren verzekerd van een (bijna) onderhoudsvrij huis. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.

Alle woningen van Waterhof bieden meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. En kies je voor een royale twee-onder-een-kapwoning, dan zijn er ook nog volop mogelijkheden tot uitbreiding. Pas jouw nieuwe huis helemaal aan naar jouw woonwensen. De verkoop is gestart. Kies je voor een nieuwbouwhuis in Waterhof, dan kies je bovendien voor enkele van de laatste waterkavels in Friesland. Vanuit je tuin stap je zo op je boot voor een vaartocht over een van de Friese meren. Je vaart er al in een paar minuten naartoe. Workum is een echte waterstad en behoort tot een van de beroemde Friese elf steden. Bij een strenge winter ben je dus gegarandeerd eersterangs toeschouwer van de Elfstedentocht op natuurijs.

Meer informatie over Waterhof Workum?  

Header
Header