Soort woonhuis

eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Koopsom

Vanaf € 264.500 - € 287.500 v.o.n.

Woonoppervlak

140 m2
Perceeloppervlakte
456 m2 tot 619 m2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Inhoud
500 m3

Omschrijving

Historisch wonen in Workum
Binnenkort staan er in Waterhof zestien twee-onder-een-kapwoningen. Het zijn enkele van de laatst beschikbare waterkavels in Friesland. Die kans laat je toch niet aan je voorbij gaan?

Alle woningen worden gebouwd! Er zijn nog maar enkele beschilkbaar!

In het zuidwesten van de provincie Friesland ligt Workum. Eén van de beroemde Friese elf steden. De ligging tussen het IJsselmeer en de Friese wateren maakt het stadje een aantrekkelijke plek voor watersportliefhebbers.

Vlak bij het stadscentrum verrijst Waterhof. Een nieuwbouwproject dat onderdeel is van de jonge woonbuurt Thomashof, een rustig stadsdeel in een landelijke omgeving. Midden in de ruim opgezette wijk vind je een groene terp. Een ideale plek waar kinderen uit de hele buurt vrij kunnen spelen.

Ruime twee-onder-een-kapwoningen
- De woningen beschikken over drie woonlagen en een riante tuin aan het water. De belangrijkste kenmerken aan de woningen zijn:
- Ruime twee-onder-een-kapwoningen van ongeveer 140 m2
- Diepe tuin op het zuidoosten en aan het water
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Ruime garage van 17 m2
- Grote woonkeuken
- Veel lichtinval dankzij grote ramen
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde slaapkamer (op zolder)
- Hoogwaardige bouwkwaliteit van de woningen
- Duurzaam: energiezuinig dankzij o.a. driedubbele beglazing, WTW-ventilatie* en zonnepanelen
- Volop uitbreidingsmogelijkheden van de woning (aanpassen naar wens)
- Ideale woonomgeving voor het hele gezin: ruim aanbod sportvoorzieningen en basisscholen
- Goede verbindingen openbaar vervoer: bus- en treinstation

Op de begane grond geeft de hal met toilet je toegang tot de ruime woonkamer met open keuken van ongeveer 45 m2. De grote ramen zorgen voor veel licht en je kijkt uit op het water. Het is mogelijk om de woning uit te breiden aan de tuinzijde met 1.20m of 2.40 m. Liever alleen een extra bijkeuken? Ook dat is mogelijk!

De verdieping van de woning bestaat uit drie slaapkamers van zo'n 15,7 m2, 11,8 m2, 10,2 m2 en een badkamer met ruimte voor een bad.

Via een vaste trap kom je op de zolder van ongeveer 38m2. Een vierde slaapkamer, hobbykamer, werkruimte of berging ? Je kunt deze ruimte geheel naar eigen wens indelen. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine.

Waterhof doet zijn naam straks eer aan. Toekomstige bewoners kijken vanuit hun ruime woning prachtig uit over het water. Met een boot vaar je vanaf je eigen aanlegsteiger bij huis zo de Friese Meren op. Ook het IJselmeer ligt om de hoek. Met de trein ben je vanuit Waterhof in een kwartier in Sneek en in veertig minuten in Leeuwarden. Ook rijd je in een kwartier de A7 richting Heerenveen op. Zo kun je wonen in Workum gemakkelijk combineren met een baan in de provincie.

In Workum kun je prima terecht voor je dagelijkse boodschappen. Op loop- en fietsafstand vind je in het prachtige historische centrum onder andere twee supermarkten, een bakker, een groenteboer, verschillende drogisterijen en een apotheek. Workum barst verder van gezellige restaurants en terrassen aan het water gelegen.

Lees meer...

Downloads

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Woonaccent

Sneek

Waterhof Workum

Is een ontwikkeling van Frisoplan BV

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Twee-onder-een-kap-woning in het project Waterhof Workum